Ukupna cena:

POSLEDNJE POPODNE SA TEREZOM - Huan Marse

  • POSLEDNJE POPODNE SA TEREZOM - Huan Marse
5.74 EUR
5.74 USD
683.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POSLEDNJE POPODNE SA TEREZOM - Huan Marse

Čitajući Poslednje popodne sa Terezom, imao sam utisak da prisustvujem detaljnim pripremama za jedno samoubistvo, pripremama koje su sto puta stigle do svoje kulminacije, a sam čin uvek u poslednjem trenutku propada usled intervencije one mračne, nekontrolisane i spontane sile koja daje dušu rečima i stapa sa stvarnošću i životom sve što dotakne, pa čak i laž i smrt - sile koja čini najmisteriozniju ljudsku sposobnost : sposobnost stvaranja - rekao je o ovom romanu Mario Vargas Ljosa. Huanu Marseu ovaj roman doneo je brojne čitaoce i nagradu Biblioteka breve, godine 1965. Ono što je čitaoce širom Evrope privuklo ovom delu svakako je ljubavna priča između momka iz niže klase i bogate devojke. No, ovo nikako ne znači da ja Poslednje popodne sa Terezom stereotipna priča. Na fonu Barselone iz 1956, grada koji je, takođe, jedan od protagonista ovog romana, čitaoca očekuje burna, nesvakidašnja povest u kojoj ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda, a ljubav i smrt su sestre bliznakinje.

format: 21 cm, strana: 416, ISBN: 86-7558-373-7, latinica, izdavač: Čigoja

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption