Ukupna cena:

ANTABUS - Seraj Šahiner

  • ANTABUS - Seraj Šahiner
5.76 EUR
6.05 USD
680.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ANTABUS - Seraj Šahiner
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

„Šta sve ne rade žene da bi zatrudnele, idu kod doktora, mole se... Budale! Ako se dogodi dogodi se, zašto morate da rađate i još više upropaštavate život?“

Nove ljudske priče iz pera autorke Seraj Šahiner su Mladina glava i Pažnja damama... Antabus opisuje nasilje koje nas okružuje i ljudsko stanje koje proizlazi iz tog nasilja. Glavna junakinja ovog kratkog romana je mlada žena iz radničke klase, Lejla. Zaposlena je u proizvodnji konfekcije i žudi za tihim „običnim“ životom. Međutim, njen život nije stvar ličnog izbora već splet okolnosti koje su joj nametnute.

Ni na trenutak nećete moći da se odvojite od naracije glavne junakinje, koja je uporna u smišljanju sopstvenih metoda za izlazak iz situacije u kojoj se zatekla.

strana: 110
format: A5
povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption