Domaća Knjižara
Ukupna cena:

TRIDESETE: NIŠTA NIJE KAO ŠTO SMO SANJALI - Filipa Fonseka Silva

  • TRIDESETE: NIŠTA NIJE KAO ŠTO SMO SANJALI - Filipa Fonseka Silva
5.76 EUR
6.05 USD
680.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TRIDESETE: NIŠTA NIJE KAO ŠTO SMO SANJALI - Filipa Fonseka Silva

Žuana je konzervativna žena koja sve drži pod kontrolom, razočarana u sopstveni brak; Marija pokušava da stane na noge nakon što je ostavljena neposredno pre venčanja; Filipe krije slomljeno srce u neuspešnim vezama. Da li je ovo najbolji mogući scenario u tridesetim godinama? To će ova tri prijatelja, koja se znaju još od fakulteta, saznati na zabavi koja će početi naizgled opušteno, ali će kasnije biti preplavljena svađama, lažima i alkoholom. Suočeni sa sopstvenim životnim putevima i stilovima života otkriće da ništa nije onako kako su sanjali da će biti. „Tridesete“ je knjiga koja govori o kraju doba nevinosti na zabavan, pametan i realističan način.
„Mogu garantovati da je ova knjiga poput filma. Izuzetno je slikovita, a u toku čitanja steći ćete utisak da možete razgovarati sa likovima, kao da ih znate ceo život.“

Mario Avgusto, portugalski novinar

strana: 150
format: A5
povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption