Ukupna cena:

PRVIH 30 DANA - Arijan de Bonvoazen

  • PRVIH 30 DANA - Arijan de Bonvoazen
8.32 EUR
8.74 USD
990.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PRVIH 30 DANA - Arijan de Bonvoazen

Živimo u svetu u kome je samo promena stalna, što posebno važi za našu tranzicijsku stvarnost. Promenili ste radno mesto, ostali bez posla, upravo ste se venčali ili preselili u novi stan – i jedva čekate da "počnete da živite normalno "? To je uobičajeni način razmišljanja, jer smo navikli da verujemo da je životno zadovoljstvo vezano za stabilnost, a da je svaka promena bolna, stresna, teška, i da je treba izbegavati. Vodič Prvih 30 dana će vas uveriti da promena kroz koju trenutno prolazite može biti lakša i jednostavnija, a sve promene koje priželjkujete ne samo da su moguće, već se mogu sprovesti mirno i sa optimizmom.

Naučite da živite kao optimista promene. Takav mentalni sklop omogućiće vam da lakše prođete kroz sadašnju promenu i da se lakše uhvatite u koštac sa promenama koje vas neizbežno čekaju u budućnosti. Ojačajte svoje mišiće promene, jer promena vam može pomoći da još više zavolite svoj život.

Sa pričama iz stvarnog života, praktičnim vežbama i inspirativnim podsticajima na akciju, priručnik Prvih 30 dana će vas naučiti veštinama pomoću kojih ćete biti u stanju da se suočite sa svakom promenom – veštinama koje će vam pomoći danas i pratiti vas tokom celog života!

Format knjige: 14 x 21.5 cm | Meki povez | 234 str

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption