Ukupna cena:

LJUBAV (KNJIGA PROMENA 3) - Jelena Vukašinović

  • LJUBAV (KNJIGA PROMENA 3) - Jelena Vukašinović
8.32 EUR
8.73 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LJUBAV (KNJIGA PROMENA 3) - Jelena Vukašinović

Sve je jedno i jedno je sve

Ljiljana je shvatila da voleti sebe znači voleti život takav kakav jeste, prihvatiti svoj život kao dar i sa zahvalnošću raditi na davanju koje će doneti dobro koje treba da se primi. Voleti sebe znači videti sve one divne stvari kojih je prepun život, i biti zahvalan na njima.

Učeći nas da ljubav nije nešto što može neko da nam oduzme ili da nam da, ona nas upoznaje sa univerzalnim zakonom - zakonom „Ljubavi“, kao vibracijom kojom vibrira čitav svemir. Na taj način ona nam pomaže da shvatimo da je ljubav stanje koje se rodi zajedno sa telom i koje sa godinama uslovljavanja, sa godinama pogrešnih uverenja zaboravimo, zanemarimo, odbacimo i pomaže nam da prepoznamo tu božansku iskru u nama koja je godinama tinjala tražeći da bude otkrivena, koja je čekala da bude rasplamsana, koja nas je zvala u snovima da je pronađemo i koja je privlačila ljude u kojima je tražimo.

Koračajući sama tim putem ona nas vodi kroz proces transformacije onoga što nije ljubav u ono što ljubav jeste, pokazujući nam da svaka naša priča pojedinačno jeste priča od koje može biti napisan sonet o ljubavi i strahu da ljubav živimo.

Sa pričom o anđelima čuvarima, srodnim dušama, blizanačnim plamenovima, spajanju muškog i ženskog principa, promenama koje će da nastupe nakon 21.12.2012. godine i Festivalom zahvalnosti koji je pokrenuo promene na čitavoj planeti, Ljiljana nas dovodi do života u ljubavi i svesnosti, života u novom Zlatnom dobu u koje svi ljudi na planeti živeti.

pismo: Latinica
strana: 165
format: 20 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption