Ukupna cena:

MOĆ PRAŠTANJA - Dženis Bomon

  • MOĆ PRAŠTANJA - Dženis Bomon
8.32 EUR
8.73 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MOĆ PRAŠTANJA - Dženis Bomon

ZAŠTO JE DOBRO DA OPROSTITE SVOM PRIJATELJU, SVOM ŠEFU, SVOJOJ PORODICI I SVIMA ONIMA KOJI SU VAS POVREDILI I IZNEVERILI

Pronaći hrabrost i spremnost da oprostite nekome ko vas je povredio ili izdao može biti najteža stvar na svetu. Da li zaista možete da oprostite i onda kad vas nečija izdaja obori na kolena?

A ako možete, koji su sve izazovi i dobiti kad se neka nama bolna situacija oprosti i otpusti? I kakav je život kad se nađete na drugoj strani?

Praktična, topla, s obe noge čvrsto na zemlji, Dženis Bomon deli sa čitaocima svoje priče o povređenosti, kao i one drugih ljudi koji govore šta su učinili kad ih je neko povredio. Ove priče su iskrene, realne, ponekad smešne, ali uvek upečatljive.

Moć praštanja je knjiga koja je pravo blago za današnje vreme.

Dženis Bomon je novinarka koja je radila u novinama i na radiju i televiziji. Poseduje prijatan smisao za humor i bogato iskustvo stečeno u životu i na brojnim putovanjima.

br. str.: 184 | povez: broš | Pismo: latinica | Format: 150mm x 230mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption