Domaća Knjižara
Ukupna cena:

SUSRET (KNJIGA PROMENA 1) - Jelena Vukašinović

  • SUSRET (KNJIGA PROMENA 1) - Jelena Vukašinović
8.32 EUR
8.73 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SUSRET (KNJIGA PROMENA 1) - Jelena Vukašinović

Emotivna, ubedljiva i preobražujuća, ova knjiga jeste dragocen poklon svakome ko želi da upozna nove dimenzije stvarnosti i istine da smo savršeni takvi kakvi jesmo i da samo svojom odlukom, voljom i mislima možemo da promenimo sopstveni život. Energija kojom vibriraju pojedini delovi Susreta ima za cilj da pokrene pozitivne promene kod čitaoca, a simbolika slika koje su date na pojedinim stranama tu energiju povezuju sa jezikom nesvesnog na koji način proces promena počinje da se dešava na nesvesnom nivou. Dizajnirana je tako da zajedno sa simbolima i muzikom pokrene čitaoca da ne bude samo svedok događaja već i aktivni učesnik.

ZAŠTO SUSRET?

* Da pokaže da je svako odgovoran za svoj život i da svako može da postane kreator sopstvenog života.

* Da prikaže konkretne tehnike kako se postižu izuzetni rezultati.

* Da pokrene u ljudima želju da se menjaju i da im u isto vreme pokaže put ka promenama, ka istinama, sreći i ljubavi.

Susret- knjiga promena, jeste prva knjiga autora sa naših prostora koja u formi romansirane priče govori o putu promena i viziji da čovek može biti nešto sasvim drugo od onoga što je danas.

Poseban dodatak knjizi je CD sa drevnim solfeggio frekvencijama koje predstavljaju veoma moćan alat za lečenje i uravnoteženje uma, duha i tela.

pismo: Latinica
strana: 173
format: 20 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption