Ukupna cena:

SOCIOLOGIJA RELIGIJE - Malkom Hamilton

  • SOCIOLOGIJA RELIGIJE - Malkom Hamilton
11.79 EUR
12.38 USD
1,404.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SOCIOLOGIJA RELIGIJE - Malkom Hamilton

Ovo iscrpno i informativno delo Malkoma Hamiltona daje širok i naučno zasnovan pregled, kako klasičnih tako i savremenih, teorijskih stavova u oblasti sociologije religije. Autor nam pruža jasnu i sveobuhvatnu sliku o raznovrsnosti tih stavova i vezi sa konkretnim verovanjima i veroispovednom praksom. Budući da sadrži detaljnu raspravu o teorijskim perspektivama i obuhvata tekuće polemike i rezultate istraživanja, Hamiltonova Sociologija religije je i veoma aktuelno štivo. Posebno zanimljivo je poglavlje o religijskim sektama i pokretima u kome čitalac može pronaći prikaz ranijih proučavanja prirode sektaštva, ali i sasvim nove podatke o religijskim i religiji srodnim pokretima. Namenjena stručnjacima i studentima, knjiga će jednako biti zanimljiva i svakom zainteresovanom pojedincu.

Tvrdi povez, latinica
Format 14 x 20
Broj strana 505

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption