Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MUHAMED NA ISUSOVOM KRSTU - Dragan Veselinov

  • MUHAMED NA ISUSOVOM KRSTU - Dragan Veselinov
11.19 EUR
13.42 USD
1,320.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MUHAMED NA ISUSOVOM KRSTU - Dragan Veselinov

Politička ekonomija islama.

Muhamed ide Isusovim stopama. Isusa je Evropa odavno pobedila, sada lomi islam. Islam nameće religijska ograničenja savremenoj ekonomiji i društvu, koji se ne mogu podneti. Čim su u prošlosti ovo osetili, hrišćanske crkve su, jedna za drugom, prihvatale sekularizam, svoje odvajanje od države. Sekularizam čeka muslimane. Islamski samoubilački fanatizam neće naterati evroameriku da mu se odupre verskim ratom. Evroamerika napada kalifat, islamsku državu, tržišnim društvom, parlamentarnom demokratijom, sekularnom pozicijom crkve, ravnopravnošću religija i ideologijom
građanske nacije. Islam ne zaostaje mnogo za savremenim društvom u ekonomiji, jer je tržište njegovo privredno jezgro, ali mu predstoje veliki napori da se politički i kulturno smesti u evroameričko globalno selo bez gubitka vitalnih identifikacionih osobina. Islamska država korak po korak postaje eks-islamska, kao što je i Evropa eks-hrišćanski. Put i žrtve islama lakše su od bivši hrišćanskih, jer on ne mora ponavljati sve greške i strahove uspona Evropa. Isus čeka Muhameda da ga odvede do svetog krsta.

157 str, format: B5, povez: broš

Prosečna ocena (4.5) 4.5

25-avg-2012 17:39:27
SERBIA
Ocena 1
šteta što nema nule. ovo ja učim za ispit. ispiranje mozga. pozdrav za Veselog!
14-jan-2010 13:33:56
SERBIA
Ocena 8
Mislim da pisac zna sto pise.slazem se u potpunosti i sigurno znam da jevrejsko-bogataski lobi stoji iza unistavanja hriscanstva, u cemu je uspeo, a sada i islama. Imace malo tezi zadatak. Pozdrav

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption