Domaća Knjižara
Ukupna cena:

GRANICE SLOBODE POLITIČKOG UDRUŽIVANJA - Tanasije Marinković

  • GRANICE SLOBODE POLITIČKOG UDRUŽIVANJA - Tanasije Marinković
8.32 EUR
8.73 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: GRANICE SLOBODE POLITIČKOG UDRUŽIVANJA - Tanasije Marinković

Uporednoteorijska studija

Dr Tanasije Marinković je docent na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na kome je diplomirao i doktorirao, a magistrirao je na Univerzitetu Pariz I (Panthéon-Sorbonne). Usavršavao se na Univerzitetu u Oksfordu, Institutu za federalizam u Friburu, Institutu za ljudska prava u Strazburu i Centralnoevropskom univerzitetu u Budimpešti. Od 2004. je sekretar, a potom i punopravni član Redakcije Anala Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. U Službenom glasniku Republike Srbije je urednik Pravne biblioteke od 2012. Već više od deset godine je generalni sekretar Srpskog udruženja za ustavno pravo. Objavio je veći broj studija i radova iz oblasti ustavnog prava i ljudskih prava, pre svega na srpskom, ali i na engleskom i francuskom jeziku, među kojima i Izborne sisteme država Evropske unije i Pojmovnik liberalne demokratije (u koautorstvu).

Format: 16x24
Broj strana: 165

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption