Domaća Knjižara
Ukupna cena:

POLITIKA I ODGOVORNOST - Čedomir Čupić

  • POLITIKA I ODGOVORNOST - Čedomir Čupić
8.39 EUR
10.07 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POLITIKA I ODGOVORNOST - Čedomir Čupić

Tekstovi složeni u ovoj knjizi nastali su proteklih nekoliko godina, a deo njih objavljen je u zbornicima i časopisima. Objavljeni i neobjavljeni, ti tekstovi čine celinu. Neophodno je da napomenem i da se u pojedinim tekstovima ponavljaju teze i analize zato što su bile funkcionalno značajne i služile da pojačaju argumentaciju u njima.
Svi ovi tekstovi proizvod su mojih teorijskih uvida i promišljanja naše političke stvarnosti, ali i praktičnog angažmana u njoj. To je moj pokušaj spajanja teorijskih znanja i praktičnih događanja u političkom životu savremene Srbije i, na osnovu njih, traženja mogućih boljih izlaza i ishoda.

pismo: Latinica
strana: 280
format: A5
povez: Broš

Prosečna ocena (4) 4

23-sep-2012 23:59:18
SERBIA
Ocena 4
Jasno opisani pojedini periodi i odredjena desavanja u njima ukazivanje na greske jednih politickih elita od 2000 do 2010.Ali kada se o tako ozbiljnim stvarima pise isto tako pravopis u knjizi mora biti ozbiljan,inace ima mnogo pravopisnih gresaka i samo zato niska ocena,jer stvara utisak neozbiljnosti a pisac ocigledno nije hteo tako.

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption