Ukupna cena:

OSIGURANJE I UPRAVLJANJE RIZICIMA - Siniša Ostojić

  • OSIGURANJE I UPRAVLJANJE RIZICIMA - Siniša Ostojić
12.59 EUR
13.22 USD
1,499.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: OSIGURANJE I UPRAVLJANJE RIZICIMA - Siniša Ostojić

Cilj knjige Osiguranje i upravljanje rizicima upravo jeste da ukaže na ogromnu važnost da rizikom upravljaju pojedinci, preduzeća i država. Ne postoji više država blagostanja koja bi preuzimala na sebe i finansirala sve vrste rizika kojima su članovi zajednice rizika izloženi. U isto vreme, da bi pojedinci, preduzeća i država mogli na efikasan način da upravljaju, odnosno finansiraju upravljanje izloženim rizicima neophodno je da se uspostavi i organizuje snažno tržište osiguranja. Taj proces podrazumeva uspostavljanje snažnog regulatornog sistema u okviru kojeg bi poslovala osiguravajuća društva. Proces regulacije podrazumeva da osiguravajuća društva preuzimaju upravljanje rizicima od članova zajednice rizika prema jasno utvrđenim regulatornim pravilima.

B5, 344 strane, kolor, mek povez, latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption