Ukupna cena:

DODATNIM VEŠTINAMA DO USPEŠNIJEG UPRAVLJANJA AVIONOM - Dr Aleksandar Simić

  • DODATNIM VEŠTINAMA DO USPEŠNIJEG UPRAVLJANJA AVIONOM - Dr Aleksandar Simić
13.98 EUR
15.38 USD
1,650.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DODATNIM VEŠTINAMA DO USPEŠNIJEG UPRAVLJANJA AVIONOM - Dr Aleksandar Simić
Country of origin: SERBIA

Ovo je specifična knjiga jer ne objašnjava samo tehničke aspekte upravljanja avionom već se bavi i psihologijom ljudskih performansi i predstavlja dodatne informacije za pilote.

Bilo da ste amater ili profesionalac, pilot-učenik ili iskusni avijatičar, pilot avijacije opšte namene, instruktor letenja, takmičarski akrobatski pilot, vojni pilot ili pilot vazduhoplovne kompanije, ova knjiga je napisana za Vas.

Ona će Vam pružiti alate i iskustvo da analizirate kako da konstantno maksimizirate svoj nivo učinka i da imate uspešnu i prijatnu karijeru bez obzirs na koji nivo odlučite da dovedete svoje pilotiranje.

Ne treba da sedite u avionu kako biste preduzeli korake za poboljšanje svojih veština. Možete da napravite velike iskorake u razvoju unapređivanju nivoa svojih veština korišćenjem strategija predstavljenih u ovoj knjizi dok se pripremate za svoj sledeći poduhvat po divljem plavetnilu.

Broj Strana: 184
Format: 16,5 x 24 cm
Povez: meki
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption