Domaća Knjižara
Ukupna cena:

KORPORATIVNE FINANSIJE: TEORIJA I PRAKSA - Aswath Damodaran

  • KORPORATIVNE FINANSIJE: TEORIJA I PRAKSA - Aswath Damodaran
50.39 EUR
52.91 USD
5,999.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KORPORATIVNE FINANSIJE: TEORIJA I PRAKSA - Aswath Damodaran

Knjiga Korporativne finansije autora Damodarana pisana je za široku čitalačku publiku. Svakako će najkorisnija biti onima koji planiraju da naprave karijeru u korporativnim finansijama, bilo u korporacijama, investicionim bankama ili menadžment kompanijama. Međutim ona je atraktivna i za sve one koji traže način da poboljšaju razumevanje finansijskih aspekata svog biznisa. Glavna vrednost ove knjige je pronalaženje zajedničke odrednice između teorije, primene i primera zbog čega je ova knjiga vodič onima koji ne samo da žele da primenjuju korporativne finansije, već i da ih dovoljno dobro razumeju kako bi razvijali sopstvene modele kroz budući rad. Korporativne finansije obuhvataju sve odluke koje preduzeće donosi, a koje imaju finansijske implikacije i postoji samo jedan način da se one dobro nauče. To je da se analiziraju stvarne kompanije i njihovi stvarni problemi. Kao rezultat toga autor izlaže materiju u knjizi uz intenzivno korišćenje podataka o izabranim preduzećima. Ti podaci nisu samo čist dodatak korišćenim modelima u knjizi, već su sastavni deo objašnjavanja i razvijanja tih modela. Čitaoci će u ovoj knjizi pronaći obilje interesantnog i korisnog materijala i uživati u kreativnim aspektima analize korporativnog finansiranja.

Prevod knjige Corporate Finance, John Wiley & Sons

A4, 975+xxiv strana, kolor, tvrd povez, latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption