Ukupna cena:

ZAGRLI ME, PLATIĆU - Jovana Jelić

  • ZAGRLI ME, PLATIĆU - Jovana Jelić
6.05 EUR
6.35 USD
720.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZAGRLI ME, PLATIĆU - Jovana Jelić

Džovana, Biki i Mara se druže od detinjstva. Razlike u karakteru i načinu života ne sprečavaju ih da zajedno isprate treću deceniju. Dok se Mara susreće sa preprekama u borbi da preživi u inostranstvu, Biki uživa u putovanjima. Ipak, pronalazak muškarca po njenoj meri, čini se potpuno nedostižan. Koliko košta ljubav?
Da li je jačina emocija srazmerna količini novca uloženog u ljubavni odnos? Okružena brojnim prijateljima, koji posećuju njen dom u Atini, Džovana pokušava da izda knjigu ne znajući da je taj momenat teži nego sam nastanak priče. Sklonost ka odustajanju prati je celoga života, ali najveća bol, gubitak najrođenijeg daje joj snagu da ide do kraja i ostvari zajednički san. „Zagrli me, platiću“ nastavak je priče „Pobeći od sebe“ u kojoj junaci dokazuju da, iako ne znamo šta će biti sutra, ne možemo ni očekivati da se nešto desi ako ne napravimo prvi korak koji vodi u neizvesnost. Sreća prati hrabre, ali bez velikog uloženog truda svoju hrabrost ne možemo pokazati.

pismo: Latinica
strana: 222
format: 13x20cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption