Ukupna cena:

IGRALIŠTE RADILIŠTE - Dejv Stjuart, Mark Simons

  • IGRALIŠTE RADILIŠTE - Dejv Stjuart, Mark Simons
11.79 EUR
12.38 USD
1,404.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: IGRALIŠTE RADILIŠTE - Dejv Stjuart, Mark Simons

U knjizi Igralište radilište Dejv Stjuart i Mark Simons otkrivaju šta je kreativnost i kako se ona može primeniti u svim aspektima poslovanja. Igralište radilište predstavlja mešavinu naučnih studija, anegdota iz sveta rokenrola i autorovih razgovora sa uticajnim poslovnim ljudima poput Mika Džegera, Pola Alena (Microsoft) i Evana Vilijamsa (Twitter). Knjiga je ispunjena nizom inovativnih igara koje poslodavac može primeniti na radnom mestu, sam ili sa kolegama. Igralište radilište upućuje čitaoca kako da uživa u svom poslu.

„Inovacija zahteva viziju, intuiciju, hrabrost i sposobnost da vidimo ono što drugi ne vide. Dejv sve ovo poseduje!“
Tero Ojanpera, potpredsednik izvršnog obora Nokia Grupe

„Dejvovo znanje i iskustvo stečeno iz svih aspekata muzičkog posla je primenjeno na čitav svet poslovanja – čista brilijantnost!“
Džon Meglan, potpredsednik Concerts West/AEG live

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption