Ukupna cena:

PROMENA VLASNIČKE STRUKTURE - Les Nemeti

  • PROMENA VLASNIČKE STRUKTURE - Les Nemeti
10.89 EUR
11.43 USD
1,296.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PROMENA VLASNIČKE STRUKTURE - Les Nemeti

(Planiranje povlačenja iz poslovanja kompanije)
Les Nemeti je sažeo decenije iskustva u ovoj veoma čitljivoj knjizi, namenjenoj da pruži pomoć vlasnicima kompanija da isplaniraju svoje povlačenje iz poslovanja i sprovedu taj proces.
Proces prodaje i kupovine kompanije Nemeti je sagledao iz perspektive kupca, prodavca, finansijskog savetnika, pravnog savetnika i bankara.


"Ova knjiga pruža veoma sveobuhvatan pregled pitanja koja se tiču planiranja povlačenja iz posla, identifikuje važne momente za donošenje odluka, opisuje kako izabrati i sarađivati sa savetnicima, upozorava na moguće greške u procesu i objašnjava kako ih izbeći. Verujem da je ovo jedan od najboljih i najbržih načina sticanja jasnog osnovnog znanja o jednom od najbitnijih i najsloženijih procesa sa kojim će se deoničar suočiti tokom postojanja njegove kompanije".
Dante Rosini, stariji predavač, Harvard Business School

broširani povez, latinica
F 24 x 17, S 214

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption