Ukupna cena:

KORPORATIVNO UPRAVLJANJE, MERENJE PERFORMANSI I NORMATIVNA USAGLAŠENOST SISTEMA INTERNE KONTROLE - Valter Cantino

 • KORPORATIVNO UPRAVLJANJE, MERENJE PERFORMANSI I NORMATIVNA USAGLAŠENOST SISTEMA INTERNE KONTROLE - Valter Cantino
12.59 EUR
13.22 USD
1,499.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: KORPORATIVNO UPRAVLJANJE, MERENJE PERFORMANSI I NORMATIVNA USAGLAŠENOST SISTEMA INTERNE KONTROLE - Valter Cantino

  U uslovima brzog razvoja tržišta i sve veće konkurencije, opstanak nekog preduzeća zavisi od njegove sposobnosti da na vreme shvati promene sa kojima mora da se suoči i da brzo i efikasno reaguje. U tom kontekstu proces transformisanja preduzeća u današnjim uslovima i dalje stvara povećan pritisak na menadžere i upravljanje, bez obzira na sposobnost menadžera i veličinu i pravnu formu preduzeća. Knjiga autora Valtera Cantina pojavljuje se na domaćem tržištu u pravom trenutku. Naime, oblast korporativnog upravljanja, merenja performansi i sistema interne kontrole dobija sve veći značaj za akcionarska društva u Srbiji. Takođe, zahvaljujući ovom štivu studentima, kako redovnih, tako i master i doktorskih studija pruža se mogućnost da saznaju najnovija dostignuća iz ove oblasti. U četiri poglavlja ove knjige obrađuju se: (1) korporativno upravljanje i procena poslovanja preduzeća, (2) poslovni rizici sistema interne kontrole, (3) funkcionisanje podsistema kontrole u preduzećima prema odredbama italijanskih zakona – najvažniji rukovodioci i organi i (4) integrisani model za merenje, kontrolu i usaglašavanje poslovnih performansi u sistemu interne kontrole u preduzeću.

  Prevod knjige Corporate governance, misurazione della performance e compliance del sistema di controllo interno, Dott. A. Giuffrè Editore, S.p.A. Milano

  B5, 131+xi strana, mek povez, latinica

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption