Ukupna cena:

TURSKI MRAVI NE ZNAJU ZA KIŠU - Radojko Lako Veselinović

  • TURSKI MRAVI NE ZNAJU ZA KIŠU - Radojko Lako Veselinović
4.54 EUR
4.76 USD
540.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TURSKI MRAVI NE ZNAJU ZA KIŠU - Radojko Lako Veselinović

Čitaocu romana Turski mravi ne znaju za kišu, a i drugih Veselinovićevih romana, na momente se može učiniti da se nalazi usred delirijum tremensa, ali ne treba da brine: Veselinović je davno (i vrlo uspešno) već bio tamo namesto njega. Pre nego što je u jednoj mračnoj šumi na Kokinom Brodu doživeo uraganski satori. Radojko Veselinović nikada nije pisao. Nakon prosvetljenja, strastno se odao pisanju. I to veoma uspešno. Njegova iščašena poetika nažalost po srpsku književnost, nije privukla neku naročitu pažnju malokrvne srpske kritike, jer prozu nastalu iz te poetike nije bilo (i još uvek nije) moguće podvesti ni pod jednu ideopločku matricu.

pismo: Ćirilica
strana: 133
format: 130 X 200 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption