Ukupna cena:

VEŠTIČIJE MLEKO - Svetlana Borković

  • VEŠTIČIJE MLEKO - Svetlana Borković
4.57 EUR
4.80 USD
544.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VEŠTIČIJE MLEKO - Svetlana Borković

Teško je biti čovek a da ste pritom žena.

Teško je biti majka kada ste samo čovek.

Teško je biti žena kada ste samo žena.

Ako pišete, a žena ste, da li ste pisac ili ste pisačica?Ispisujući roman o pet generacija žena jedne „obične“ srpske porodice Svetlana Borković je originalno i uverljivo, neposredno i ironično, uspela da ispriča priču o slojevitosti ženske prirode u sudaru sa mitskim i folklornim predstavama, neobičnim likovima, idejama i paradoksima tradiconalnog ali i modernog srpskog društva. U jedinstvenom narativnom zamahu dijaloški veoma živo, roman Veštičije mleko oslikava izuzetno bogatstvo stvarnosne slike života, emotivne dubine i povezanosti, omamljivu naporednost surovosti i nežnosti i skladan spoj groteske i realističnosti.

Uopšte uzevši ovaj roman je kvalitativno uspeo da nadiđe ovih dana veoma čestu žanrovsku sintagmu; žensko pismo, ali je, istovremeno, sačuvao izuzetnu suptilnost i čulnost svojstvenu ženskom rukopisu.

Izdavač: Dereta
Format: 13.5x18.5
ISBN: 86-7346-551-6
Povez: broširano
Pismo: latinica
Br. strana: 243
God. izdanja: 2006

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption