Ukupna cena:

MEMENTO - Aleksandra Drobnjak

  • MEMENTO - Aleksandra Drobnjak
4.54 EUR
4.76 USD
540.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MEMENTO - Aleksandra Drobnjak

Spisateljica kaže da su događaji ispričani u ovoj knjizi plod fantazije.Ali ta fantazija je pakleno uverljiva, a događaji su do tančina prepletani, a njihova kauzalnost do detalja besprekorna.Ona poriče svaku vezu sa stvarnim događajem, mestima ili osobama.Sve je slučajno.”Samo je ljubav istina i bol.“Nećemo potvrditi da je poricanje nečega ukazivanje baš na to.Ali tvrdimo da je u ovoj knjizi sve, što reče, slučajno, u složenom književnom postupku u kome se daju dramatični, skoro antički događaji (bratoubistva u nizu), u tragičnom sledu i još tragičnijem prepoznavanju, sigurnoj naraciji i uverljivim dijalozima, postalo sve sama književna istina.Dakle, neporeciva.U toj istini se sve moglo tako dogoditi.A mi sve verujemo da jeste.Za samu ljubav, koja je ne samo događajima imanentna, jer se iz nje začinju, traju do ljubomore i zločini, iz nje prepočinju i traju do bola, za koji je već i sama spisateljica rekla da je istina.
I žanrovski gledano, ova knjiga je skladno složeno književno delo.Ona je porodična saga sa teškim psihološkim, skoro horor zapletom.Ona je i ljubavni roman, čas u žestini i zebljivoj sreći, čas u melodrami i velikom bolu s kraljem koji nije baš srećan.A sve objedinjuje minuciozna i uzbudljiva detektivska istraga junakinje u prvom licu spisateljice.
Ovaj roman će biti neočekivano, a lepo iznenađenje u srpskoj produkciji.A možda i književni događaj.
Milovan Vitezović

povez: broš, format: A4, strana: 245

Prosečna ocena (9) 9

29-mar-2010 11:07:15
SERBIA
Ocena 9
Fenomenalno! Jedna od onih knjiga koja vam ne dozvoljava da je ispustite iz ruku!

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption