Ukupna cena:

PREDVORJE SNOVA - Ana Zgonjanin

  • PREDVORJE SNOVA - Ana Zgonjanin
4.62 EUR
4.85 USD
550.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PREDVORJE SNOVA - Ana Zgonjanin

Kada posmatramo period u životu u kome smo stvarali, postojali i nakon tog vremena u kome smo taj period u životu zauvek ostavili za sobom zanimljivo je kušati plodove na kraju tog dana kada se stara misao završila i nova nota dala početak sledeće rečenice. Novi dan uvek počinje svitanjem. Sada kada bih gledala ka prošlosti kroz koju se muzika razvijala, prvo bih govorila o ovome što sam sada, jer uvek sadašnjost posmatram kao momenat u kome se maksimalno manifestuje snaga plamena, čoveka, duše. Ova knjiga je sastavljena iz pet delova u kojoj prvi predstavlja večni plamen, ostala četiri su strane sveta, odraz godina u kojima su nastajale i davale konačni oblik današnjici, praveći odu dopunjujući se, tako da početak nečeg novog predstavlja novu ideju, ali ne i smrt starog

povez: tvrd, strana: 294, format: 21 cm, pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption