Ukupna cena:

KAD BI BIO BLIZU - Jasmina Senić

  • KAD BI BIO BLIZU - Jasmina Senić
4.62 EUR
4.85 USD
550.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KAD BI BIO BLIZU - Jasmina Senić

Roman Jasmine Senić „Kad bi bio blizu” teče paralelno sa glavnim tokom tzv. „velike istorije”, ali u oniričnom prostoru, nedohvatnom za one političke i profiterske nakaze koje su rođene i stasavale u „devedesetim”. Kao u nekom postu-pku književne destilacije, ostao je samo najčistiji ekstrakt ljubavi, prijateljstva, radosti...

Glavni lik ovog romana, Bodin Marjanović, sveprisutan je, čak i onda kada ga spisateljica u delovima romana i ne pominje. Upravo je u tome njena najveća spisateljska veština. On je tu, a nije tu. Tako bi volela da je tu, ali je to nemoguće, jer je Bodin poginuo u Vukovaru 1991. godine.
- Bojan Vučković

Knjigu sam doživela kao toplu, iskrenu priču, koja pleni svojim melodičnim pripovedanjem o životu i ljubavi. Svojim jedinstvenim ritmom stapa iskustvo i osećanja, doživljaje sveta, ljubav i odbacivanje, istinu i percipiranje stvarnog iz više uglova. Jedno je pričati o životu, a drugo je opisati ga tananim pojedinostima, od kojih suze naviru na oči.
- Jelena Mitrović

Ovaj ženski rukopis, u kome su dominantne emocije, pokušava da pomiri maštanja o ljubavi, kroz lik idealnog čoveka, njene neostvarene snove, Bodina, i muškaraca sa kojima ostvaruje svoju ljubav bez mnogo uspeha.
Junakinja ovog romana je nesigurna žena, kojoj je nametnut osećaj krivice od roditelja u ranom detinjstvu da je nesposobna za život i da nikada ništa neće uraditi kako treba. Uprkos tome, ona se trudi da se izbori sa svojim strahovima, sumnjama i ostvari sebe kao ženu.
- Božidar Pešev,književnik

pismo: Ćirilica
strana: 169
format: 130 X 205 mm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption