Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MREŽA - Gordana Ćirjanić

  • MREŽA - Gordana Ćirjanić
5.04 EUR
5.29 USD
600.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MREŽA - Gordana Ćirjanić

Bračni par iz Beograda, on novinar, ona učiteljica, odlučio se za koreniti preokret – za život na selu. Radovali su se novom početku: kućica, baštica, čist vazduh, zdrava hrana…

Ali, upleli su se u „Mrežu”. Roman pod ovim naslovom prikazuje intimnu dramu dvoje ljudi, kroz koju se prelama drama čitavog društva, od sujeverja i alkoholizma, do korupcije i propasti srpskog sela…

Izmestivši svoje junake iz njihovog ambijenta, Gordana Ćirjanić virtuozno ispreda bizarnu i napetu priču u čijoj osnovi lebdi pitanje: Može li se živeti na selu s gradskom pameću?

U ironijskom ključu, ali u isto vreme sa mnogo blagonaklonosti, spisateljica prati iskrivljenu percepciju sveta glavne junakinje tokom nekoliko dana. Malo ko zna šta preživljava Sonja Urošević, udata Lončar, čiji se život pretvorio u ružan san ima tome i godinu dana. Neko, po svemu sudeći neka žena iz sela uvračala ju je. I, kome da se požali?

Već dokazana veština pripovedanja Gordane Ćirjanić, pisca i dobitnice najprestižnijih književnih nagrada, tera čitaoca da ovo ostvarenje proguta u jednom dahu.

Broj strana: 206
Format: 20cm
Povez: Broš
Pismo: Ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption