Ukupna cena:

NOĆ SVIH SVETIH - Zoran Ćirić

  • NOĆ SVIH SVETIH - Zoran Ćirić
5.03 EUR
5.28 USD
599.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NOĆ SVIH SVETIH - Zoran Ćirić

Tokom jedne od sudnjih noći, tajanstveni posetilac, vozeći se u ništa manje misterioznom taksiju, obilazi vazda budni Nišvil i precrtava ljude sa spiska sačinjenog u udaljenoj prestonici.

Na tom spisku nalaze se svakakvi dužnici Glavnog Čoveka: živopisni polusvet, tragikomični marginalci, surovi stranci sa profesionalnim dosijeima...

Iz nekog razloga, među njima je i fatalna dama koja će u hladnokrvnom egzekutoru probuditi demone prošlosti... Ali ni njegov vozač ne veruje u nevinost ni u slučajnost. Shvativši čime se bavi mušterija, predlaže mu dogovor i još jedno osvetničko smaknuće... Jer život u Nišvilu stalno treperi na ivici duge ekstaze i kratke smrti. A Džoni Keš i dalje peva o "đavolu koji krvari"...

Noć svih svetih fascinantan je krimić, neponovljivo putovanje na kraj noći sa kojeg nema povratka.

240 str. - mek povez - 145x205 mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption