Domaća Knjižara
Ukupna cena:

ČIPKANA JASTUČNICA - Zorica Arsić Mandarić

  • ČIPKANA JASTUČNICA - Zorica Arsić Mandarić
7.39 EUR
7.76 USD
880.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ČIPKANA JASTUČNICA - Zorica Arsić Mandarić

U ovoj knjizi, autorka nam nenametljivo daruje odsjaje svojih duboko odživljenih trenutaka i na zadivljujući način kanališe svoje biće koje se preliva, nudeći nam svoj dlan kao mesto sa koga se najjasnije vidi čarolija života.

Ovo je knjiga koju zasigurno nećete zaboraviti čim zatvorite njene korice,već ćete joj se vraćati uvek i iznova, i ponovo nalaziti nove i nove odgovore i smernice za kretanje u avanturi zvanoj – život.

Prizivajući i najskrivenija sećanja, još nije mogla da dokuči kako da ukroti strahove od života a da ne izgubi vreme za življenje. Razlistavala se od prvih pamćenja koja to možda i nisu mogla biti, nego san što se na javi ponavlja kad je čovek najzapitaniji.

ćirilica, format 155x155, 222 str, tvrd povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption