Ukupna cena:

KNJIGA O BEUKU - Milovan Marčetić

  • KNJIGA O BEUKU - Milovan Marčetić
7.39 EUR
7.76 USD
880.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KNJIGA O BEUKU - Milovan Marčetić

Iz onoga što sam čuo od drugih, a i od samog Beuka u našem poslednjem razgovoru, shvatio sam da je on otpočeo sprovođenje onoga o čemu je i predamnom nekoliko puta govorio. Možda će neko reći da sam hvalisavac, ali ja mislim da je on takve razgovore vodio samo sa mnom. Samo što smo tada uglavnom razgovarali o stanju, a ne i o načinima promene stanja. Dakle, on, Beuk, popravljač tekstova, krenuo je u jednu mnogo ozbiljniju popravku – u popravku sveta. A ovu popravku otpočeo je prepravkom rukopisa jedne knjige. Da bi bilo luđe nego što je moralo da bude, izabrao je rukopis posebnog autora – predsednika države, pri tom rukopis koji je sadržavao predsednikov politički program i viziju budućnosti države i nacije. Beuk je te prepravke izvršio subverzivno, bez predsednikovog znanja i znanja šefova u Zavodu...

pismo: Ćirilica
strana: 283
format: 20 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption