Domaća Knjižara
Ukupna cena:

SPECIJALCI - Skot Vesterfeld

  • SPECIJALCI - Skot Vesterfeld
5.80 EUR
6.09 USD
690.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SPECIJALCI - Skot Vesterfeld

Zastrašujuće lepi. Natprirodno snažni. Neverovatno brzi.

Iako je nekad verovala da su Specijalne okolnosti priča za malu decu, Tali je sad njihov pripadnik. Ona je specijalac, deo neverovatno unapređene borbene mašine stvorene da vodi računa o tome da rugobe budu mirne a lepotani glupi.

Tali ima savršeno programiranu snagu i usredsređenost. Mnogi bi joj zbog toga pozavideli. I ona bi sebe smatrala savršenom kada se ne bi sećala nekih prošlih dana koje bi sada radije da zaboravi.

Kada se bude našla u prilici da jednom zasvagda uništi pobunjenike iz Novog Dima za nju će se sve svesti na izbor hoće li poslušati jedva čujni otkucaj svog srca ili će završiti misiju za koju je programirana. Šta god da Tali izabere, svet će joj se zauvek promeniti.

„Vesterfeld je sazdao izuzeto složenu i živopisnu civilizaciju.“
School Library Journal

„Uzbudljiva, odlično napisana, misaono izazovna i zanosna futuristička trilogija.“
Voice of Youth

Format: 13x20 cm
Broj strana: 311 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption