Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MONSTRUMSKA ŠKOLA 2: MOJ KOMŠIJA ZOMBI - Lizi Harison

  • MONSTRUMSKA ŠKOLA 2: MOJ KOMŠIJA ZOMBI - Lizi Harison
5.80 EUR
6.09 USD
690.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MONSTRUMSKA ŠKOLA 2: MOJ KOMŠIJA ZOMBI - Lizi Harison

Žešća je strava u Monstrumskoj školi. Čudovišno je moderno!

Kleopatra de Nil je bila glavna riba među SDA-ovcima, normalcima i svima ostalima u Monstrumskoj školi, ali sad se čuje samo „Frenki ono“ i „Melodi ovo“... te nove devojke svakako umeju da zakomplikuju sve. Kad Kleo ubaci svoje drugarice na snimanje za Tin vog, izgleda kao da se sve vratilo u normalu... sve dok one ne požele da budu u nekom filmu... Frenkinom i Melodinom filmu! Može li kraljica dobiti malo odanosti?

Frenki Štajn je jednom izgubila glavu zbog Breta i zaklinje se da se to neće ponoviti. Mada i nema mnogo izbora: Beka se obmotala oko svog tipa kao folija. Ali Bret smišlja plan koji može pomoći SDA-ovcima da žive slobodno, pa opet lete varnice. Ništa ne može sprečiti Beku da ugasi plamen... čak i po cenu da uništi celu monstrumsku zajednicu.

Sat otkucava tik-tak. Melodi Karver ima kratak rok da spase svog dečka Džeksona, kako ga Beka željna osvete ne bi raskrinkala. Ali Kleo joj kraljevski zagorčava život i sprečava zatvorenu grupu SDA-ovaca da prihvati normalku, iako Melodi misli da ima više sličnosti s njima nego što je mogla i da pretpostavi.

Jesu li čudovišta i normalci stvarno toliko različiti koliko im se na prvi pogled čini?

Format: 13x20 cm
Broj strana: 259
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption