Domaća Knjižara
Ukupna cena:

DEČACI ULICE BEJKER: SLUČAJ NESTALOG DETEKTIVA - Entoni Rid

  • DEČACI ULICE BEJKER: SLUČAJ NESTALOG DETEKTIVA - Entoni Rid
3.36 EUR
3.53 USD
400.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DEČACI ULICE BEJKER: SLUČAJ NESTALOG DETEKTIVA - Entoni Rid

Šerlok Holms nestao pod nerazjašnjenim okolnostima!
Da li će družina njegovih mladih pomoćnika uspeti da razreši misteriju i izbavi nenadmašnog borca protiv zločina iz kandži otmičara?
Ko je tajanstveni Irac koji vreba u ulici Bejker?
Da li je u zaveru upleten i podli Profesor Morijarti, Napoleon zločina? Zagonetni tragovi mutni su poput čađave magle koja obavija London – zato se pridružite Viginsu, Vrapcu, Kraljičici i ostalim Dečacima ulice Bejker u rešavanju ovog uzbudljivog slučaja!

Čuveni detektiv ŠERLOK HOLMS plod je pera engleskog pisca ser Artura Konana Dojla, koji je od 1887. godine objavio šezdeset pripovedaka o njegovim avanturama. Holmsa i njegovog nerazdvojnog prijatelja, doktora Džona Votsona, Dojl je smestio u London, u kuću u ulici Bejker 221b, koja je od tada postala jedna od najpoznatijih adresa na svetu.

Dečaci ulice Bejker, ili Dobrovoljci ulice Bejker, kako ih je ponekad nazivao Šerlok Holms, pomenuti su već u prvom objavljenom romanu o Šerloku Holmsu, kao i u tri kasnije pripovetke. Vođa družine, Vigins, jedini je kome je Artur Konan Dojl dao ime. Ostale Dečake kreirao je Entoni Rid, i avantura je mogla da počne.
Knjige iz serijala Dečaci ulice Bejker zasnovane su na televizijskoj seriji za decu, emitovanoj na BBC-ju tokom osamdesetih godina XX veka, za čiji scenario je Entoni Rid dobio nagradu Udruženja televizijskih scenarista.

Format: 120mm x 190mm
br. str.: 120
povez: broš
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption