Ukupna cena:

POVRATAK MLADOG PRINCA - Alehandro Giljermo Romers

  • POVRATAK MLADOG PRINCA - Alehandro Giljermo Romers
3.28 EUR
3.44 USD
390.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POVRATAK MLADOG PRINCA - Alehandro Giljermo Romers

Mnogo puta sam se pitao, kao možda i vi sami, šta bi se dogodilo s malim princem, da danas živi među nama? Kakva bi mu bila mladost? Kako li bi svoju nevinu dušu uspeo da sačuva od kaljanja?

Trebalo mi je mnogo godina da odgovorim na ta pitanja, a čak i tako, može biti da odgovori koje sam pronašao važe samo za mene. Ali možda (i to se nadam) oni mogu da posluže i da se delimice osvetli put deteta koje svako od nas nosi u sebi.

Zato se usuđujem da pišem tebi, dragi čitaoče, na početku novog stoleća i novog milenijuma, sa svetlijim pogledom na naše doba, da bih ti pomogao da budeš malo manje nesrećan.

Pošto sam to rekao, sada ću ti ispričati šta se desilo, upravo onako kako se zbilo.

Ako se osećaš kao da si sâm na svetu, ako ti je duša još čista, ako ti u očima čak i sada vrca čuđenje deteta, možda ćeš, dok budeš čitao ove stranice, naći da ti se zvezde opet smeše, i možda ćeš moći da ih čuješ kao da su petsto miliona zvona.“

Format: 13x20 cm
Broj strana: 128
Pismo: Ćirilica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption