Ukupna cena:

PUTOVANJE U ZEMLJU PAMUKA - Erik Orsena

  • PUTOVANJE U ZEMLJU PAMUKA - Erik Orsena
5.44 EUR
5.72 USD
648.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PUTOVANJE U ZEMLJU PAMUKA - Erik Orsena

KRATAK PREGLED GLOBALIZACIJE

„Nekoliko stotina miliona ljudi na svim kontinentima bavi se pamukom.
Već godinama i sâm želim da se otisnem na ovo veliko putovanje. Nešto mi je govorilo da ću, sledeći put pamuka, od poljoprivrede, preko biohemije, do tekstilne industrije, od Kutiale (Mali) do Datanga (Kina), preko Luboka (Teksas), Kujabe (Mato Groso), Aleksandrije, Taškenta i doline reke Volonje (Francuska, oblast Vogeza), uspeti da bolje shvatim svoju planetu.
Rezultati ove dugotrajne istrage prevazišli su sva moja očekivanja. Da bi se mogli razumeti procesi globalizacije, oni nekadašnji i ovi današnji, dovoljno je proučiti komadić tkanine. Ako želite da naučite nešto više o mekoći, odnosno o grubim kulisama mekoće, pođite na put, priđite ‘drvetu s vunom’ i oslušnite.“

Format: 21 cm
Broj strana: 194

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption