Ukupna cena:

KNJIGA ZA MEDIJE: MEDIJI ZA KNJIGU - Divna Vuksanović

  • KNJIGA ZA MEDIJE: MEDIJI ZA KNJIGU - Divna Vuksanović
5.44 EUR
5.72 USD
648.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KNJIGA ZA MEDIJE: MEDIJI ZA KNJIGU - Divna Vuksanović

Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, održana je 14. septembra 2007. debata Knjiga za medije - mediji za knjigu u kojoj su učestvovali eminentni domaći teoretičari i praktičari u oblasti medija.
Neposredni povod za organizovanje ovog skupa o ulozi, statusu i strateškim perspektivama uvođenja I doslednog implementiranja tzv. medijske kulture u nas bio je obeležavanje desetogodišnjice pokretanja edicije Multimedia naše izdavačke kuće. U ovoj biblioteci do sada je objavljen niz naslova značajnih autorskih imena kao što su Pjer Burdije, Rodžer Fidler, Daglas Kelner, Adam Brigs i Pol Kobli, od stranih, ili, pak, Miroljub Radojković, Branimir Stojković, Rade Veljanovski, Miodrag Ilić, od autora s našeg kulturnog podneblja.
Skup Knjiga za medije - mediji za knjigu bio je ujedno i prilika za povezivanje i razmenu mišljenja mnogih relevantnih socijalnih i kulturnih poslenika koji se, u ulozi aktera samih zbivanja u domenu masovnih komunikacija, bave javnim medijskim politikama. Takođe, bila je to i prilika za ukazivanje na potrebu za sistemskim razvojem opsega i kvaliteta znanja o medijima i njihovom karakterističnom delovanju.
Autorizovana izlaganja, predlozi i konkretni zaključci iz debate u kojoj su učestvovali mnogobrojni stručnjaci iz oblasti medija, profesori, studenti osnovnih i poslediplomskih studija na fakultetima za izučavanje medija, kao i srodnim visokoobrazovnim institucijama i katedrama, profesori i nastavnici u osnovnim I srednjim školama, ugledni istraživači, novinari i urednici objavljeni su u jubilarnoj publikaciji Knjiga za medije - mediji za knjigu.

priredila Divna Vuksanović.
povez: broš, 247 str, 22 x 13cm

Prosečna ocena (10) 10

03-feb-2013 22:58:03
SERBIA
Ocena 10
dobra je knjiga, preporucujem.
24-feb-2010 12:35:23
SERBIA
Ocena 10
Poucna knjiga o medijskoj pismenosti i vaznosti obrazovanja za medije. Hvala vrednoj Divni Vuksanovic, priredjivacu ovog zbornika.Sto vise ovakvih knjiga!!

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption