Domaća Knjižara
Ukupna cena:

POLITIKA, DRŽAVA I MOĆ - Nenad Kecmanović

  • POLITIKA, DRŽAVA I MOĆ - Nenad Kecmanović
5.44 EUR
5.72 USD
648.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POLITIKA, DRŽAVA I MOĆ - Nenad Kecmanović

Autor istražuje i kritički analizira dve strane političkog – teorijske koncepije i politički život. Učenjima niza teoretičara pristupa bez predubeđenja, ali sa primetnom dozom metodološke skepse i kritičkim ocenama sadržina, naročito u svetlu kasnijih posledica tih učenja i njihovih imanentnih slabosti. Pored kompetentne obrade teorijskih koncepcija, on sa kritičnošću koja je utemeljena i na političkom iskustvu i pomnoj analizi događaja prati i političku praksu i nastajanje političkih problema. Njegov stil karakteriše sintetsko sažimanje i koncizno izražavanje kada se radi o opisima i ocenama sadržine tema koje se obrađuju, kao i ukazivanje na njihovo značenje u širem teorijskom okviru, ali i na značaj u oblastima političke teorije i političke prakse.
Prof. dr Vojislav Stanovčić,
dopisni član SANU

strana:232, format:A5, povez:broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption