Ukupna cena:

MOĆ KOMUNIKACIJA - Manuel Kastels

  • MOĆ KOMUNIKACIJA - Manuel Kastels
16.63 EUR
17.46 USD
1,980.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MOĆ KOMUNIKACIJA - Manuel Kastels

Svedoci smo revolucije u oblasti tehnologije komunikacija koja direktno utiče na osećanja, razmišljanja i ponašanja ljudi. Novi mediji su postali prostor kroz koji se ispoljavaju strategije moći.

U ovoj sveobuhvatnoj knjizi, Kastels analizira transformaciju industrije globalnih medija kroz prizmu revolucije u komunikacionim tehnologijama. Kastels odgovara na pitanja da li su se relacije moći modifikovale u kontekstu novih komunikacionih okolnosti i ispituje kroz široku paletu društvenih i psihioloških teorija da li su i na koji način mogućnosti Interneta, socijalnih mreža i bloginga promenili odnose u okviru političkih procesa i društvenih pokreta. Ovo je knjiga za svakoga ko želi da razume karakter i dinamiku modernog sveta.

Veoma moćna i neophodna knjiga za današnji svet u krizi.
Antonio Damasio, direktor instituta za proučavanje kreativnosti, Univerzitet Južne Kalifornije

Ova knjiga sadrži mnoštvo odlično dokumentovanih i precizno analiziranih studija slučajeva koje nam pomažu da sagledamo kompleksnost uloge moći u komunikaciji.
Jan van Dajk, profesor sociologije komunikacija, Univerzitet Tvente, Holandija

Broširani povez
latinica
S 668
F 23,5 x 16

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption