Domaća Knjižara
Ukupna cena:

JAVNA UPRAVA: ODABRANE TEME - Dejan Milenković

  • JAVNA UPRAVA: ODABRANE TEME - Dejan Milenković
13.05 EUR
15.66 USD
1,540.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: JAVNA UPRAVA: ODABRANE TEME - Dejan Milenković

Monografija Javna uprava – odabrane teme namenjena je širokom krugu čitalaca čija je oblast interesovanja javna uprava i upravno pravo. Kao takvu, mogu je koristiti naučni radnici, istraživači, državni službenici, zaposleni u opštinskoj i gradskoj upravi, studenti osnovnih studija i studija drugog i trećeg stepena različitih fakulteta društvenih nauka, uključujući i studente Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

Obrađene teme u ovom rukopisu, rezultat su dugogodišnjeg rada, analiza, proučavanja i istraživanja koje sam sproveo u oblasti javne uprave. Kroz odabrane teme sam nastojao i da aktuelizujem postojeće probleme kao i da odgovorim na brojna pitanja koja se pojavljuju kao izazovi razvoja savremenog teorijskog i pozitivno-pravnog koncepta uprave u Srbiji.

pismo: Latinica
strana: 377
format: 24 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption