Domaća Knjižara
Ukupna cena:

REČNIK STRAHA - Ljubomir Erić

  • REČNIK STRAHA - Ljubomir Erić
14.70 EUR
15.43 USD
1,750.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: REČNIK STRAHA - Ljubomir Erić

Prvi rečnik straha na srpskom jeziku. Kapitalni rečnik straha u kome se nalaze pojmovi iz oblasti psihologije, psihijatrije, antropologije, filozofije, religije, istoriografije, etnologije, medicine, književnosti, umetnosti i svakodnevice. Životno delo Ljubomira Erića, našeg najuglednijeg psihijatra i psihoanalitičkog psihoterapeuta, dugogodišnjeg profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu. Rečnik straha je knjiga sa kojom razumemo, tumačimo i lakše savladavamo svoje strahove. Rečnik straha donosi iscrpnu etimologiju obrađenih pojmova: grčki, latinski i engleski jezik. Sastavni deo Rečnika straha jeste lista fobija i pregled relevantne literature iz ove oblasti.

440 strana; Format: 17x25; Tvrdi povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption