Ukupna cena:

STRAH OD ŽENA - Jovica Stojanović

  • STRAH OD ŽENA - Jovica Stojanović
12.12 EUR
12.73 USD
1,430.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: STRAH OD ŽENA - Jovica Stojanović

Mediji nas alarmantno zapljuskuju informacijama o svakovrsnoj muškoj agresiji nad ženama. Antropolog i seksolog Jovica Stojanović odvažio se da napiše knjigu o malignim posledicama ženske agresije nad muškarcima. Ovaj originalan i pionirski poduhvat sam po sebi preporučuje ovo delo čak i nezavisno od toga koliko se s autorovim tezama slažemo ili, iz muškog zaštitništva, odbijamo da ih prihvatimo. U svakom slučaju, ovde su radikalno preispitivane i osporavane zablude, mitovi, folklorna „naukovanja” i muška bolećivost prema ženskoj agresiji. Stojanovićev stil je intrigantan, sekantan, otvoren i bez uvijanja. Nema sumnje da će svaki čitalac zainteresovan za međupolnu problematiku moći da otkrije i svoje predrasude, zablude i pogrešnu predstavu.

Stojanovićeva knjiga je neočekivana, jer se problemom ženske agresivnosti kao specifičnom i ubikviternom pojavom niko nije posebno bavio. Saznanja o agresivnosti muškaraca dramatično su prisutna. Po mišljenju autora obimnog dela Strah od žena ne manje je dramatična i agresivnost žena. U njemu se ruše mnoge muške zablude, naročito muška mitomanija i autistična slika o moći takozvanog jačeg pola. Stojanović dokazuje da je „lepši pol” zapravo jači, sa ubojitijom strategijom agresivnosti i modalitetima agresivnog ponašanja koje je razorno i destruktivno. Tako smo dobili knjigu kakvu nismo imali — ni mi ni svet.

pismo: Latinica
strana: 548
format: 14x21
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption