Ukupna cena:

MEĐUNARODNO OPOREZIVANJE (U SAŽETOM OBLIKU) - Ričard Doernberg

  • MEĐUNARODNO OPOREZIVANJE (U SAŽETOM OBLIKU) - Ričard Doernberg
3.70 EUR
3.88 USD
440.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MEĐUNARODNO OPOREZIVANJE (U SAŽETOM OBLIKU) - Ričard Doernberg

Jedno od temeljnih dela iz oblasti finansija i poreskog prava, pisano za sve koji se sreću sa fenomenom sukoba poreskih jurisdikcija. Ova knjiga je postala veoma korisno štivo svima, koji, boraveći u jednoj, a radeći ili investirajući kapital u drugoj zemlji, izlažu svoj dohodak ili svoju imovinu riziku dvostrukog oporezivanja.
Borba između ingenioznih poreskih obveznika, rešenih da minimizuju svoju poresku obavezu, i poreskih vlasti, odlucnih da "iscede" što više fiskalnih prihoda, nikad ne prestaje. Doernberg nam otkriva kakve se sve mogućnosti pružaju poreskom savetniku, čija konsultantska usluga može doprineti da korporacija ili fizicko lice ostvare značajne poreske uštede, a da propisi ne budu povređeni.

Format 17x24 cm • 255 str.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption