Ukupna cena:
58812KRATKA ISTORIJA NEMAČKE - grupa autora

KRATKA ISTORIJA NEMAČKE - grupa autora

  • KRATKA ISTORIJA NEMAČKE - grupa autora
9.53 EUR
10.96 USD
1,134.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KRATKA ISTORIJA NEMAČKE - grupa autora

Kratka istorija Nemačke je kolektivni istraživački napor nekolicine najuglednijih savremenih nemačkih naučnika iz oblasti istoriografije, i obuhvata sumarni pregled njenog magistralnog toka: od borbe Germana protiv velikog Rimskog carstva i prohujalih epoha Karla Velikog, Fridriha Barbarose i Fridriha II, pa sve do “nemačkog slavuja” Martina Lutera, slavnog “gvozdenog kancelara” Ota fon Bizmarka - nacionalne katastrofe hitlerovske Nemačke, dramatično podeljenog naroda i države posle Drugog Svetskog rata, pada berlinskog zida i ponovnog ujedinjenja.

Uprkos činjenici da je ovu knjigu pisalo više autora, ona se prepoznaje po jedinstvenoj metodologiji izlaganja i naučnog valorizovanja obimne istorijske građe.

Ovde je pre svega reč o velikom evropskom narodu, ali i njegovoj kontroverznoj ulozi u evropskoj i svetskoj političkoj istoriji.

format: 24 cm
broj str.: 350
povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption