Ukupna cena:

PAD KRISTIFORA KOLUMBA - Konsuelo Varela

  • PAD KRISTIFORA KOLUMBA - Konsuelo Varela
9.32 EUR
11.19 USD
1,100.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PAD KRISTIFORA KOLUMBA - Konsuelo Varela

O Kristiforu Kolumbu znaju se mnogi dokumenti, svi oni povoljni za njegovu ličnost i delo, jer ih je napisao sam on ili njegovi prijatelji i podređeni. Sada, po prvi put, čuje se različit glas: u pitanju je istražni postupak koji je 1500. godine sproveo nad njim zapovednik Fransisko da Bobadilja i koji je doneo njegovo smenjivanje sa položaja vicekralja i guvernera Indije. U pitanju je izuzetan dokument koji nam pokazuje naličje admirala. Postupak u kome je saslušano dvadeset i tri svedoka, među njima i fra Ramon Pane, pruža istoriografski potpuno novu perspektivu za izučavanje početaka kolonizacije Novog sveta i prvih poteza uprave Kolumba i njegove braće.

A5, latinica, broširani povez, 312 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption