Ukupna cena:

GLAS PROŠLOSTI - Pol Tompson

  • GLAS PROŠLOSTI - Pol Tompson
11.79 EUR
12.38 USD
1,404.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: GLAS PROŠLOSTI - Pol Tompson

Pol Tompson prati usmenu istoriju kroz prošlost i promerava skorašnja dostignuća ovog internacionalnog pokreta. Posmatra kako istoričari upotrebljavaju usmene izvore. Nudi savete kako osmisliti projekte, diskutuje o pouzdanosti usmenih dokaza i razmatra razvoj istoriografije posmatrajući i njenu društvenu funkciju. Tompson iznosi razmišljanja o pamćenju, biću, sopstvu (the self) i upotrebi drame i terapije.


Prava je retkost u modernom akademskom životu zameniti posle deset godina svoju knjigu koja je bez premca još boljom, ali je on uspeo. Njegov novi materijal o pamćenju, sopstvu, o drami kao terapiji, književni kritičari treba da čitaju u ranom detinjstvu.
Independent

Prva knjiga koja spaja teoriju usmene istorije i tehničke procese. Ona predstavlja mapu koja pokazuje gde se usmena istorija nalazi u mozaiku zapadne istoriografije.
American Historical Review

Tvrdi povez sa omotnicom, ćirilica

F 16 x 24

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption