Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MALA OBOLJENJA ILI VELIKE BOLESTI - Clive Edwards, Paul Stillman

  • MALA OBOLJENJA ILI VELIKE BOLESTI - Clive Edwards, Paul Stillman
13.43 EUR
14.10 USD
1,599.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MALA OBOLJENJA ILI VELIKE BOLESTI - Clive Edwards, Paul Stillman

Mala oboljenja ili velike bolesti je izvanredan priručnik za farmaceute u kojem su znaci i simptomi obrađeni pomoću sistematizovanih pitanja, na način sličan onom koji koriste lekari. Time se farmaceutu omogućava da proceni da li pacijent ima laku bolest koju može sam da leči, ili postoji potreba za lekarskim pregledom.
U svakom poglavlju nalazi se i savet za način lečenja lakših simptoma, namenjen farmaceutima, kao i kratak rezime stanja koja mogu da izazovu opisane simptome. zajedno sa upozoravajućim znacima i simptomima koji za farmaceuta treba da predstavljaju signal da takvog pacijenta uputi lekaru.
Posebno su korisni delovi, pod nazivom „Mišljenje lekara“ koje čitaocu daje uvid u ono što bi lekar mogao da preduzme kada mu takav pacijent dođe na pregled.

Prevod knjige Minor Illnes or Major Disease, Pharmaceutical Press

B5, 294 stranе, mek povez, latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption