Ukupna cena:

UMETNOST KRATKOG FILMA - Marek Hendrikovski

  • UMETNOST KRATKOG FILMA  - Marek Hendrikovski
6.80 EUR
7.14 USD
810.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: UMETNOST KRATKOG FILMA - Marek Hendrikovski

Pored već tradicionalne uloge laboratorije pokretnih slika, kratka forma u okviru filmskog stvaralaštva dobija sve značajnije mesto. Autor studije Umetnost kratkog filma polazi, štaviše, od stanovišta da dokumentarnom, animiranom i kratkom igranom filmu pripada centralna pozicija u ovoj oblasti. Fascinantan i neponovljiv spoj forme i sadržaja, prisutan u umetnosti kratkog filma, za Hendrikovskog je ključ razumevanja njene suštine i karaktera. Knjigu odlikuje zrela, dovitljiva koncepcija u čijim okvirima ima mesta za sve nabrojane vrste filma, koje koegzistiraju i zajedno stvaraju estetski kvalitet višeg reda. Autor je pružio iscrpne analize i interpretacije izabranih primera umetnosti kratkog filma, poljskih i inostranih, danas klasičnih filmova Romana Polanskog, Orsona Velsa, Sergeja Paradžanova, Džima Džarmuša, Marcela Lozinjskog, i drugih.

povez: Tvrd, str: 133, format: 14,5 x 21

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption