Ukupna cena:

ZAPISI O MUZICI I MUZIČARIMA - Manuel de Falja

  • ZAPISI O MUZICI I MUZIČARIMA  - Manuel de Falja
6.80 EUR
7.14 USD
810.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZAPISI O MUZICI I MUZIČARIMA - Manuel de Falja

Predgovor i uvod za zbirku tekstova Manuela de Falje u knjizi Zapisi o muzici i muzičarima napisao je španski muzikolog Federiko Sopenja koji s neskrivenim žarom i pohvalama govori o kompozitoru. Izvorni Faljini tekstovi sadrže napise o pojedinim velikim kompozitorima tog vremena: Granadosu, Debisiju, Ravelu, Vagneru, zatim osvrte na pitanje nacionalnog u muzici i radove koji su podstaknuti njegovim pedagoškim radom. Delo Zapisi o muzici i muzičarima dvostruko je zanimljivo: otkriva nam novo lice velikog kompozitora, a istovremeno i njegova razmišljanja o muzici i umetnosti uopšte. Iskreno i jednostavno čuveni kompozitor nas upoznaje sa zagonetnim putevima umetničke inspiracije i muzičke tehnike.

povez: Tvrd, str: 146, format: 14,5 x 21

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption