Ukupna cena:

DŽEZERSKI ŽIVOT - Net Hentof

  • DŽEZERSKI ŽIVOT - Net Hentof
6.47 EUR
6.79 USD
770.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DŽEZERSKI ŽIVOT - Net Hentof

Net Hentof, ateista jevrejskog porekla, renomirani je džez kritičar, borac za građanske slobode, politički komentator i neustrašivi opozicionar; svedok je i hroničar većeg dela istorije džeza i dobro poznat najznačajnijim figurama džeza, ne samo kao saborac na istom zadatku, već i kao prisan prijatelj.

U prvom delu knjige Džezerski život Hentof istražuje razvojne, socijalne, ekonomske, rasne, kulturološke i psihološke aspekte koji čine kontekst džezerskog života i džez muzike. U drugom, razmatra životne borbe i delo takvih velikana džeza kao što su Kaunt Bejsi, Čarls Mingus, Džon Luis, Telonijus Monk, Majls Dejvis i Ornet Kolmen.

Pisan inteligentno i pronicljivo, strastveno i duhovito, ovaj bogato dokumentovani i, još uvek, nezaobilazni klasik teorije i publicistike džeza od neprocenjivog je značaja za svakog ko teži boljem i dubljem poznavanju i razumevanju fundamentalne i epske ere modernog džeza koja intenzivno prožima i aktuelne (post i retro) strategije u džezu.

Format: 14x20 cm
Broj strana: 268
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption