Domaća Knjižara
Ukupna cena:

KNJIGA ZA ČAROBNJAKE: VODIČ KROZ TAJNE ČAROBNJAČKOG ZANATA - grupa autora

  • KNJIGA ZA ČAROBNJAKE: VODIČ KROZ TAJNE ČAROBNJAČKOG ZANATA - grupa autora
7.76 EUR
8.15 USD
924.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KNJIGA ZA ČAROBNJAKE: VODIČ KROZ TAJNE ČAROBNJAČKOG ZANATA - grupa autora

22 lekcije iz čarobnjaštva, plus šansa da postaneš član čarobnjačkog esnafa.

Nikada se ranije nije pojavila nijedna knjiga slična ovoj! Prava čarobnjakova avantura za tebe! Ako dobro savladaš lekcije, možda će ti ponuditi članstvo u prestižnom esnafu čarobnjaka.

Ovo nije mašta! Ovo je, konačno, prava stvar! Časove magije drži pravi pravcati čarobnjak, vešt u svim čarobnjačkim naukama.

Pogledaj samo šta ćeš sve naučiti:

- kako da napraviš čarobni štapić i alat
- kako da pročitaš sopstvenu budućnost u Proročištu
- kako da probudiš svoje čarobnjakove moći
- kako da izgradiš čarobnjakov zamak u svom umu

Plus, čarobna zvezda, postavljanje svetog mesta i još mnogo, mnogo toga. Ali, ni to nije sve. Knjiga za čarobnjake sadrži čarobnjakovu avanturu, poglavlje o magičnoj igri koja ti može omogućiti da postaneš diplomirani čarobnjak!

Ako si se ikada zapitao kako je to postati čarobnjak, ova knjiga je za tebe!

Dakle, hoćeš da postaneš čarobnjak...

Znaš, nije lako postati čarobnjak. Uopšte nije lako.

Dvadeset dve dobro čuvane tajne kako da postaneš čarobnjak. Nikad ranije nisu otkrivene, u celoj istoriji čarobnjaštva. Nisam siguran da li se slažem sa tim. Dali su mi zadatak da te podučim. To ću i da uradim. Kad pročitaš ovaj praktični priručnik za čarobnjake, naučićeš toliko da ćeš moći da učestvuješ u „čarobnjakovoj avanturi“, testu tvojih magičnih sposobnosti, koji ćeš naći na stranicama ove knjige. Ako uspešno položiš ispit i otkriješ šifru, postaćeš priznati član čarobnjačkog reda.

Ali, pre svega, čeka nas veliki posao. Moraš da naučiš kako da napraviš sopstveni čarobni štapić i čarobnjački alat, otkriješ svoje tajno čarobnjačko ime i probudiš magične moći. A, da, treba i da pročitaš svoju budućnost u proročištu, uvežbaš magičnu zvezdu, otkriješ koje je najbolje vreme za magiju i, možda, bolje da počnemo.

Pazi! Slušaj dobro! Tvoja obuka za čarobnjaka samo što nije počela...

br. str.: 350 | povez: broš | Pismo: latinica | Format: 130mm x 200mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption