Domaća Knjižara
Ukupna cena:

LJUBAVNIK SMRTI - Boris Akunjin

  • LJUBAVNIK SMRTI - Boris Akunjin
8.50 EUR
8.93 USD
1,012.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LJUBAVNIK SMRTI - Boris Akunjin

Roman o odrastanju, jedan od romana poznatih pod zajedničkim naslovom Avanture Erasta Fandorina.

Ako vas vaš nemirni duh tera na stalna istraživanja, ako smisao postojanja nalazite u putovanjima, u upoznavanju dalekih egzotičnih krajeva, ali i velikih svetskih metropola - krenite za bajronističkim Erastom Fandorinom!

Ako volite sentimentalne zaplete, fatalne žene, kockarnice i spletke iz visokog društva, navijaćete za plavookog lepotana - glavnog junaka ovih dela - koji svima omogućuje da dođu do sreće, dok on sam ostaje zarobljen u sopstvenoj tragičnoj sudbini. Konačno, ako i inače čitate, sa zadovoljstvom ćete u ovim romanima tražiti (i nalaziti) odjeke dela Agate Kristi i Konana Dojla, Čehova, Dostojevskog.

Najlepše je ipak to što sve ovo možete tražiti i naći, ali i ne morate. Možete ove romane čitati i kao prvu knjigu u svom životu - i opet ćete uživati. Niko vas neće ni poučavati ni mučiti „mudrošću". Dobićete samo čisto mentalno zadovoljstvo!

Format: 22cm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption