Domaća Knjižara
Ukupna cena:

SUNCE I SENKA - Ake Edvardson

  • SUNCE I SENKA - Ake Edvardson
8.50 EUR
8.93 USD
1,012.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SUNCE I SENKA - Ake Edvardson

Geteborg, Švedska, pripreme za novi milenijum su u toku, i dok mnogi iščekuju taj događaj, počinju da se odigravaju krvava ubistva.

Upoznajte harizmatičnog detektiva Erika Vintera, najmlađeg glavnog inspektora u Švedskoj. Ispod dobrih odela i stilski doteranog izgleda, Vinter je sklon promenama raspoloženja i intuitivan, potpuno obuzet zločinom koji pokušava da reši. U ovoj misterioznoj priči koja će zaustaviti otkucaje srca, Vinterove muke se množe - a dvostruko ubistvo kraj vrata njegovog doma je samo početak. Tragovi koje je ubica ostavio vode Vintera u svet kulta gotike - zagonetku noćnih mora, borbe dobra i zla, sunca i senke. Istovremeno Vinter se bori s emotivnim problemima koji mu dodatno komplikuju život.

Moćna priča puna intrigantnih likova duboko vas uvlači u očaravajući svet velikog grada.

Zamršen, psihološki nabijen, otmen kriminalistički roman Sunce i senka pokazuje zašto je Ake Edvardson jedan od najboljih švedskih romanopisaca.

"Rame uz rame sa P. D. Džejmsom... Edvardson je sjajno intrigantan."
Helsingborgs Dagblad

"Čitaoci koji traže jezivo realističan, promišljen triler dobrog ritma znaće da cene majstorski roman Edvardsona."
I love mistery magazine

Format: 14x20.5cm
Povez: broširan
Pismo: latinica
Br. strana: 448

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption