Domaća Knjižara
Ukupna cena:

SKUPA ISTINA - Budimir Vuković

  • SKUPA ISTINA - Budimir Vuković
2.72 EUR
2.86 USD
324.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SKUPA ISTINA - Budimir Vuković

Nijedna istina nije cjelovita jer čovjekov ugao posmatranja nije potpun. Ona je zavaravanje u svojoj relativnosti i tačna ili netačna u vremenu. Apsolutna istina ne postoji odnosno je nesaznavena. Ona je voljno neponovljiva, a bljesak istine dat je svakome. Ona je prepoznatljiva ali nepriznata kod većine. Oni koji se njom služe žive u zatvorenom svijetu. Otkriti istinu predstavlja rizik jer istina i ćutanja su dvije strane jedne medalje. Kad dođe onome kome je suđena ona predstavlja sjećanje, teret i obavezu. Moja dužnost je osloboditi jednu istinu vela tajne. Ogoljena predstavljaće samo jednu stranu medalje. Drugu stranu krije sam Bog u svome značenju.
Istina zabljesne i pokaže svoju veličinu i nezavisno od naše volje posjećuje njome ozarene tragaoce. Tragaoce za istinom srazmjerno je mali broj i oni su, na neki način, obilježeni. U početku su se sami tako osjećali da bi kasnije bili obilježeni od društva i njihovo nametnuto samstvo davalo im je snagu iz koje su crpjeli svoje ideje. Da li smo ikad sami ili naše više „ja“ druguje sakriveno ili otvoreno, ispričaće ova priča.

pismo: Latinica
strana: 96
format: 21 cm
povez: Broš

Prosečna ocena (9) 9

07-jan-2014 20:00:24
SERBIA
Ocena 9
Divno napisan roman, uzivanje ga je citati.

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption